Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bardağı kırmak

Rüyada başkasının bardağı kırmak

Rüyada başkasının bardağı kırmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, dileklerin kabul olacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, işlerinin sarpa saracağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının bardağı kırmak gördüyseniz:

  • Verilen sözler tutulamayabilir.

Rüyada bardağı atıp kırmak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine tabir olunur.

Rüyada bardağı fırlatıp kırmak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, sıkıntılarını çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafasında bardak kırmak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok bardak kırmak hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, çok günah işleyeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam bardak kırmak görmek sıkıntıların biteceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bardağı kırmak kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evinde bardak kırmak hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına yorulur.

Rüyada elinde bardak kırmak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments