Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardağı atıp kırmak

Rüyada bardağı atıp kırmak

Rüyada bardağı atıp kırmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, yeni işlerin geleceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yalnız kalmak isteyeceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, eline haram para geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bardağı atıp kırmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizin hakkınızda yanlış izlenimler edinmeleri olasıdır.

Rüyada bardak atıp kırmak işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye, rüya sahibinin elinin darlaşacağına işarettir.

Rüyada bardağı atıp kırmak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada rakı bardağı kırmak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla bardak kırmak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sinirle bardak kırmak tartışmaların sonlandırılacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına tabir olunur.

Rüyada bardağı kırmak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada bardak tabak kırmak başına uğursuzluklar geleceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada bulaşık yıkarken bardak kırmak manevi mutluluğu tadacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments