Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında bardak kırmak

Rüyada başında bardak kırmak

Rüyada başında bardak kırmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine delalet eder.

Rüyada başında bardak kırmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle beraber güzel hayaller kurup, çevre gezintilerine çıkabilirsiniz.

Rüyada başında bardak kırmak huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, eksiklerinin farkına varacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulur.

Rüyada çay bardağı kırmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada cam bardağı kırmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada cam bardak kırmak görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardağı fırlatıp kırmak olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına rivayet eder.

Rüyada içki bardağı kırmak gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, arkadaştan görülecek faydaya, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada bulaşık yıkarken bardak kırmak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, mutluluğunun da artacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bardak atıp kırmak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments