Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasında bardak kırmak

Rüyada kafasında bardak kırmak

Rüyada kafasında bardak kırmak üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafasında bardak kırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söz veya hareketlerinden rahatsızlık duyabilirsiniz.

Rüyada kafada bardak kırmak verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına delalettir.

Rüyada kafasında bardak kırmak sermaye elde edeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin kafasında bardak kırmak ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada başkasının bardağını kırmak bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulaşık yıkarken bardak kırmak çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardak fırlatıp kırmak herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına işarettir.

Rüyada su dolu bardak kırmak uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla bardak kırmak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, kötü kişilere yakın olacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments