Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kafasına sıkmak

Rüyada birinin kafasına sıkmak

Rüyada birinin kafasına sıkmak güvenlikli bir siteye taşınılacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kafasına sıkmak gördüyseniz:

  • Her şeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Rüyada yılanın kafasını sıkmak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kafasına sıkmak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasına silah sıkmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada kafaya sıkmak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada kendi kafasına silah sıkmak şansının ve bahtının açılacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada kafasına sıkmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine işaret etmektedir.

Rüyada kendi kafasına sıkmak işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına işarettir.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments