Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın kafasını sıkmak

Rüyada yılanın kafasını sıkmak

Rüyada yılanın kafasını sıkmak büyük işlere imza atacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yılanın kafasını sıkmak gördüyseniz:

  • Ne kadar zarif olursanız olun, inatçı veya sabit fikirli kişiler alıştıkları yoldan gidebilirler.

Rüyada yılanın kafasını sıkmak çok büyük zararlar edileceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kafaya sıkmak girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, verilen sözlerin tutulacağına alamet eder.

Rüyada kafasına silah sıkmak kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kafasına sıkmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kafasına sıkmak kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada kendi kafasına silah sıkmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada silahla kafasına sıkmak adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments