Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kafasına silah sıkmak

Rüyada kendi kafasına silah sıkmak

Rüyada kendi kafasına silah sıkmak hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kafasına silah sıkmak gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili hedeflerinizi iyi belirleyerek planlar yapma arzusu içinde olabilirsiniz.

Rüyada kafasına silah sıkmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi kafasına silah sıkmak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla kafasına sıkmak aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yılanın kafasını sıkmak işinde itibar edineceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalettir.

Rüyada kendi kafasına sıkmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kafasına sıkmak mülk edinme planlarının ertelenmesine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, işlerin yavaşlayacağına yorulur.

Rüyada kafaya sıkmak kişinin eski aşkına geri döneceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, düşman malından yemeye alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments