Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kafasına sıkmak

Rüyada kendi kafasına sıkmak

Rüyada kendi kafasına sıkmak emeklerinin karşılığını alacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, zorlukları aşacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kendi kafasına sıkmak gördüyseniz:

  • İşinizi, gayrimenkullerinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda önemli bazı gelişmelerle başa çıkmanızı sağlayabilecek, daha önce düşündüklerinizin yerine geçebilecek yeni bir yol ya da yöntemle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak esenlik bulacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, problemleri teker teker çözeceğine rivayet eder.

Rüyada kafaya sıkmak herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kafasına sıkmak nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi kafasına silah sıkmak saygın biri olacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet eder.

Rüyada silahla kafasına sıkmak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafasına sıkmak başarılarının tadına varacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, günahların da affolacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın kafasını sıkmak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments