Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafaya sıkmak

Rüyada kafaya sıkmak

Rüyada kafaya sıkmak hayatını kazanırken keyif alacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, kariyerinde atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada kafaya sıkmak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.

Rüyada kafasına sıkmak hayata karşı cesaretleneceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın kafasını sıkmak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada birinin kafasına sıkmak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kendi kafasına silah sıkmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kafasına silah sıkmak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına delalettir.

Rüyada silahla kafasına sıkmak gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments