Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasına sıkmak

Rüyada kafasına sıkmak

Rüyada kafasına sıkmak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafasına sıkmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular bazı engellenmeler, yanlış anlaşılmalar veya ruhen kötü hissetme nedeni olabilir.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak mutluluğun ve kazancın daim olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafaya sıkmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kafasına silah sıkmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine tabir olunur.

Rüyada kendi kafasına silah sıkmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, rızkının bollaşacağına delalet eder.

Rüyada silahla kafasına sıkmak ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kafasına sıkmak sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın kafasını sıkmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kafasına sıkmak ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments