Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasına silah sıkmak

Rüyada kafasına silah sıkmak

Rüyada kafasına silah sıkmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, başarılı adımlar atılacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına delalet eder.

Rüyada kafasına silah sıkmak gördüyseniz:

  • Hakkınızdaki dedikodular artabilir.

Rüyada kendi kafasına silah sıkmak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kurulu düzeni olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine inanılır.

Rüyada silahla kafasına sıkmak başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafasına silah sıkmak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada kafaya sıkmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet eder.

Rüyada yılanın kafasını sıkmak bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kucaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak geniş rızık elde edeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kafasına sıkmak ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments