Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin intiharını duymak

Rüyada birinin intiharını duymak

Rüyada birinin intiharını duymak kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin intiharını duymak gördüyseniz:

  • İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir.

Rüyada birinin intiharını duymak işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada intiharı düşünmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, kendisine uğur getireceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının intiharını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin intiharını görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine inanılır.

Rüyada birini intihardan kurtarmak işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada intihardan kurtulmak aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına yorulur.

Rüyada birinin intihara kalkıştığını görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada intihara kalkışmak aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, yoğun duygular yaşayacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments