Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının intiharını görmek

Rüyada arkadaşının intiharını görmek

Rüyada arkadaşının intiharını görmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının intiharını gördüyseniz:

  • Aldatıcı veya yanıltıcı olay, haber veya kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada arkadaşının intiharını görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin intihara kalkıştığını görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına işarettir.

Rüyada intiharı etmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada intihardan kurtulmak sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada intiharı görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, çok üzüntü duyulacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının intiharını görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, işin düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin intihara teşebbüs ettiğini görmek birlikteliğe başlayacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine delalet eder.

Rüyada intihara kalkışmak hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments