Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada intihara kalkışmak

Rüyada intihara kalkışmak

Rüyada intihara kalkışmak sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, bunalıma gireceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada intihara kalkışmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada intihara kalkışmak çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenmeye kalkışmak dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, başarıları ile tanınacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının intiharını görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, arzuların yerine geleceğine delalettir.

Rüyada intiharı görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işarettir.

Rüyada birinin intiharını duymak onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada intihardan kurtulmak sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada intiharı etmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bilgiyle donanacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin intihara teşebbüs ettiğini görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, durumun değişmesine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments