Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini intihardan kurtarmak

Rüyada birini intihardan kurtarmak

Rüyada birini intihardan kurtarmak darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini intihardan kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmayı sağlamak size düşebilir.

Rüyada birini intihardan kurtarmak yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada intihardan kurtarmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada intihardan kurtulmak kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, başarıdan başarıya koşacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada intiharı etmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına inanılır.

Rüyada intihara kalkışmak en yüksek makamlara oturacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, mahsullerin fazlalaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının intiharını görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine yorulur.

Rüyada intiharı görmek içinin kıpır kıpır olacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine alamet eder.

Rüyada birinin intiharına sebep olmak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments