Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada intiharı düşünmek

Rüyada intiharı düşünmek

Rüyada intiharı düşünmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, içinin ferahlayacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kişinin gönlünü alacağına rivayet eder.

Rüyada intiharı düşünmek gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz özelikle ön plana çıkabilir.

Rüyada intiharı düşünmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine delalettir.

Rüyada başkasının intiharını görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Rüyada intihara kalkışmak her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının intiharını görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin intiharını duymak azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına yorulur.

Rüyada intiharı eden birini görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada intiharı etmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına yorulur.

Rüyada birinin intihara teşebbüs ettiğini görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, bir süre belini doğrultamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments