Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada intihardan kurtulmak

Rüyada intihardan kurtulmak

Rüyada intihardan kurtulmak refah düzeyinin artacağına, fakirleşeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına inanılır.

Rüyada intihardan kurtulmak gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki bazı ilişkileri sonlandırmak veya bağları kopartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada intihardan kurtulmak oldukça uzun bir yolculuğa, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada intiharı etmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, ruhen güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada birinin intiharını duymak sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Rüyada intiharı görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının intiharını görmek geçiminin zorlaşacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada intihardan kurtarmak eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birini intihardan kurtarmak sıkılacağı bir haber almaya, mekân değiştireceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine inanılır.

Rüyada başkasının intiharını görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments