Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin intihara kalkıştığını görmek

Rüyada birinin intihara kalkıştığını görmek

Rüyada birinin intihara kalkıştığını görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin intihara kalkıştığını gördüyseniz:

  • Hep birlikte hareket etme arzusundasınız.

Rüyada birinin intihara kalkıştığını görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin intiharına sebep olmak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının intiharını görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, çirkin sözler işitileceğine, gülmeye hasret kalacağına delalet eder.

Rüyada intiharı düşünmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, tövbe etmeden vefata, bereketli işler yapacağına işarettir.

Rüyada birinin intiharını duymak iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına delalet eder.

Rüyada intiharı görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini intihardan kurtarmak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada intihardan kurtarmak patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments