Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin intiharını görmek

Rüyada birinin intiharını görmek

Rüyada birinin intiharını görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, daha zengin hale geleceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, umutların yıkılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine delalettir.

Rüyada birinin intiharını gördüyseniz:

  • Olayları değerlendirirken avantajlı olabile-ceğiniz durumları tersine çevirebilirsiniz.

Rüyada birinin intihara teşebbüs ettiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin intiharını duymak deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada birinin intiharını görmek kazancın daha da artacağına, büyük zararlara uğrayacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının intiharını görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada intihara kalkışmak daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada intihardan kurtarmak kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin intiharına sebep olmak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine inanılır.

Rüyada intiharı görmek günahların da affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, güç alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments