Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin intiharına sebep olmak

Rüyada birinin intiharına sebep olmak

Rüyada birinin intiharına sebep olmak hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin intiharına sebep olmak gördüyseniz:

  • Hiç hesapta olmayan yolculuklara çıkabilirsiniz.

Rüyada birinin intiharına sebep olmak sorunların atlatılacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada trafik kazasına sebep olmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüme sebep olmak işlerinde yenilikler yapacağına, dertlerinden arınacağına, çok hayırlı adımların atılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ölümüne sebep olmak tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin ölümüne sebeb olmak yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya alamet etmektedir.

Rüyada birinin ölmesine sebep olmak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sebepsiz ağlamak büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işaret eder.

Rüyada kavgaya sebep olmak özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments