Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının intiharını görmek

Rüyada başkasının intiharını görmek

Rüyada başkasının intiharını görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, kazancının ilk önce azalacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, elinin bolluk göreceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının intiharını gördüyseniz:

  • Diğerleri tavsiyelerinizi dinlemek veya uygulamak konusunda isteksiz olabilir.

Rüyada birinin intiharını duymak bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada intiharı etmek elinin dara düşmeyeceğine, kazancının sürekli artacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin intihara teşebbüs ettiğini görmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada intiharı görmek günah işlemeyi terk edeceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, istenmeyen bir yolculuğa alamet etmektedir.

Rüyada intiharı düşünmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada intiharı eden birini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının intiharını görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının intiharını görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments