Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada intihardan kurtarmak

Rüyada intihardan kurtarmak

Rüyada intihardan kurtarmak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine yorulur.

Rüyada intihardan kurtarmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı kesintisiz uygulamak istiyorsanız ön hazırlıklar yapmalı, yeni tecrübeler edinmekten kaçınmamalısınız.

Rüyada intihardan kurtarmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada birini intihardan kurtarmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin intiharını duymak çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, içinin huzurla dolacağına inanılır.

Rüyada birinin intihara teşebbüs ettiğini görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada intihardan kurtulmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada intihara kalkışmak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine işaret eder.

Rüyada başkasının intiharını görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada intiharı eden birini görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments