Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada intiharı görmek

Rüyada intiharı görmek

Rüyada intiharı görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, yolunun hep açık olacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada intiharı gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya meyillisiniz.

Rüyada arkadaşının intiharını görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada intiharı düşünmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine inanılır.

Rüyada birinin intihara teşebbüs ettiğini görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına alamet eder.

Rüyada intihardan kurtarmak hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Rüyada intiharı eden birini görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına inanılır.

Rüyada başkasının intiharını görmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, dedikodu edeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada intiharı etmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada intihara kalkışmak sıkıntıların bir anda biteceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments