Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin incir yediğini görmek

Rüyada birinin incir yediğini görmek

Rüyada birinin incir yediğini görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, hedeflerini tutturacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına işarettir.

Rüyada birinin incir yediğini gördüyseniz:

  • Uzun süreden beri yerleşen, farkedemediğiniz stresleriniz olabilir.

Rüyada incir reçeli yediğini görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, işinin ehli durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir yediğini görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil incir yediğini görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, dargınların barışacağına delalet eder.

Rüyada incir yediğini görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada incir tatlısı yediğini görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına delalettir.

Rüyada siyah incir yediğini görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, günah işleyeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine inanılır.

Rüyada incir yedirdiğini görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birine incir yedirmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments