Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil incir yediğini görmek

Rüyada yeşil incir yediğini görmek

Rüyada yeşil incir yediğini görmek aradığı çareleri bulacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, öz güveninin yerine geleceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil incir yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda farklı şekilde ilerlemek konusunda istekli olabilirsiniz.

Rüyada yeşil incir yediğini görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin incir yediğini görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kişinin yaşamının değişeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir yediğini görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir reçeli yediğini görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birine incir yedirmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir tatlısı yediğini görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine tabir olunur.

Rüyada kuru incir yediğini görmek hayatını kazanırken keyif alacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, elde edilen nasibin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz incir yediğini görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, mali gücünü yitireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments