Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir tatlısı yediğini görmek

Rüyada incir tatlısı yediğini görmek

Rüyada incir tatlısı yediğini görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, yükseldikçe yükseleceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir tatlısı yediğini gördüyseniz:

  • Duyarlılığınızın artmasıyla, dostlarınızı daha iyi anlayabilir, sevdikleriniz için elinizden gelen her şeyi yapabilirsiniz.

Rüyada incir tatlısı yediğini görmek sürekli yerinde sayacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada incir tatlısı görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sütlü incir tatlısı görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatlı incir yemek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, kazancının ilk önce azalacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz incir yediğini görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına delalettir.

Rüyada kuru incir yediğini görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Rüyada incir yemek ve yedirmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek huzurun bozulacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments