Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir reçeli yediğini görmek

Rüyada incir reçeli yediğini görmek

Rüyada incir reçeli yediğini görmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir reçeli yediğini gördüyseniz:

  • Aşk isteğiniz ağırlık kazanacak.

Rüyada incir reçeli yedirmek üzgün ve hasta olacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine delalettir.

Rüyada incir reçeli yediğini görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına tabir olunur.

Rüyada incir reçeli almak işinden çıkarılacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir reçeli kaynatmak bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada incir reçeli görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada incir reçeli yemek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada incir reçeli pişirmek rahatın ve konforun geleceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada birinin reçel yediğini görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments