Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir yediğini görmek

Rüyada incir yediğini görmek

Rüyada incir yediğini görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine alamet eder.

Rüyada incir yediğini gördüyseniz:

  • Kendi çizginizi bozmamalısınız.

Rüyada siyah incir yediğini görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir yedirdiğini görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalettir.

Rüyada beyaz incir yediğini görmek eşyaların yenileneceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine inanılır.

Rüyada taze incir yediğini görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, kem gözlere gelineceğine inanılır.

Rüyada incir ağacından incir yediğini görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin incir yediğini görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, makbul olan mallar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil incir yediğini görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine inanılır.

Rüyada incir reçeli yedirmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments