Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacından incir yediğini görmek

Rüyada incir ağacından incir yediğini görmek

Rüyada incir ağacından incir yediğini görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, hayattan her istediğini alacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada incir ağacından incir yediğini gördüyseniz:

  • Jest veya yardım arayışındaysanız, alışılmadık yerlere yapılacak ziyaretler ya da seyahatler size ilham verebilir.

Rüyada incir ağacından incir yediğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada incir reçeli yedirmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada yeşil incir yediğini görmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, rızkın artacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada yaş incir yediğini görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına delalet etmektedir.

Rüyada incir yemek ve yedirmek ömür boyu devam edeceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine incir yedirmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine işaret eder.

Rüyada siyah incir yediğini görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına işarettir.

Rüyada taze incir yediğini görmek eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments