Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birine incir yedirmek

Rüyada ölmüş birine incir yedirmek

Rüyada ölmüş birine incir yedirmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, büyük miktarda para kazanacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kötüyse düzeleceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine incir yedirmek gördüyseniz:

  • Çok yakında türlü konularda onların desteğine ihtiyacınız olabilir.

Rüyada yaş incir yediğini görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir tatlısı yediğini görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, umutlarını kaybedeceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalettir.

Rüyada incir reçeli yediğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, çalıştığına değeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir yediğini görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine işarettir.

Rüyada kuru incir yediğini görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada incir yemek ve yedirmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, daha çok iş yapacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulur.

Rüyada taze incir yediğini görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada birine incir yedirmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments