Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir yedirdiğini görmek

Rüyada incir yedirdiğini görmek

Rüyada incir yedirdiğini görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir yedirdiğini gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı uygulayan kişiler nedeniyle önemli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada beyaz incir yediğini görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada incir yediğini görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalet eder.

Rüyada incir yedirdiğini görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada incir ağacından incir yediğini görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada incir tatlısı yediğini görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada siyah incir yediğini görmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada incir reçeli yediğini görmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada birine incir yedirmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, bazen de rahat geçeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments