Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah incir yediğini görmek

Rüyada siyah incir yediğini görmek

Rüyada siyah incir yediğini görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine alamet eder.

Rüyada siyah incir yediğini gördüyseniz:

  • Rutine giren aktiviteler hedeflerinize ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada siyah incir yediğini görmek zor günlerin uzaklaşacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine işarettir.

Rüyada incir reçeli yediğini görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine yorulur.

Rüyada incir yediğini görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine delalet eder.

Rüyada incir ağacından incir yediğini görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin incir yediğini görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, makam edineceğine yorulur.

Rüyada ölüye incir yedirmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz incir yediğini görmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments