Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin idrar yaptığını görmek

Rüyada birinin idrar yaptığını görmek

Rüyada birinin idrar yaptığını görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada birinin idrar yaptığını gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğini olumsuzlukların karşı cins ilişkilerineze ya da ailenizle olan kontaklarına yansıması da olasıdır.

Rüyada siyah idrar görmek yokluk çekmeyeceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına alamet eder.

Rüyada birini idrar yaparken görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına, çok başarılı adımlar atacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada büyük idrar görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, onların başarıları ile övüneceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işarettir.

Rüyada toprağa idrar yapmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin idrar yaptığını görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Rüyada üstüne idrar yapmak işlerinin çoğalacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük idrarını yapmak hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eşinin idrarını görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments