Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük idrar görmek

Rüyada büyük idrar görmek

Rüyada büyük idrar görmek ruhani önderlik yapacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, kazancının günden güne artacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine inanılır.

Rüyada büyük idrar gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizde veya belli iş ya da konularda eli kuvvetli olan taraf siz olsanız dahi, bazı kişileri zorlamamanızda fayda var.

Rüyada büyük idrarını yapmak gönlünce bir yaşam süreceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, ilişkilerin noktalanacağına inanılır.

Rüyada büyük idrar görmek güzel günler geçireceğine, hem yeni yerler göreceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin idrarını görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada halıya idrar yapmak yaşamındaki engellerin kalkacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada idrar testi yaptırmak işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, isteklerinin yerine geleceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına işaret eder.

Rüyada idrarla ıslanmak kederinin dağılacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına alamet eder.

Rüyada idrarını tuvalete yapmak daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrar yapanı görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments