Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin idrarını görmek

Rüyada eşinin idrarını görmek

Rüyada eşinin idrarını görmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, fikirlerinin çatışacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına yorulur.

Rüyada eşinin idrarını gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun, kadınlarla olan dostluk ilişkileriniz verimlidir.

Rüyada eşinin idrarını görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına işaret eder.

Rüyada eşinin idrar yaptığını görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hayra ve esenliğe, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada eşinin idrarını içmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerine idrar sıçradığını görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, dertlerinin artacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine delalettir.

Rüyada çokça idrar yapmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, elinin darlıktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada idrar yerine kan aktığını görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına işarettir.

Rüyada idrarını üstüne yapmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada bir yere idrar yapmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments