Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah idrar görmek

Rüyada siyah idrar görmek

Rüyada siyah idrar görmek şansa, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah idrar gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmanız gerekiyor.

Rüyada siyah idrar yapmak rahat bir hayat yaşayacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret eder.

Rüyada idrarını siyah görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah idrar yaptığını görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah idrar görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada başka birinin idrarını görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada banyoya idrar yapmak halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, aile hayatlarını bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi idrarı görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada idrar sıçradığını görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, daha çok iş yapacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments