Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa idrar yapmak

Rüyada toprağa idrar yapmak

Rüyada toprağa idrar yapmak bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağa idrar yapmak gördüyseniz:

  • İlişkinizin devam etmesini istiyorsanız onunla daha çok başbaşa kalabileceğiniz ortamlar hazırlayın.

Rüyada toprağa idrar yapmak gözden düşeceğine, ayıplanacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada tuvalette idrar yapmak arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına alamet eder.

Rüyada çok fazla idrar yapmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, üzüntülerin son bulacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kovaya idrar yapmak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada seccadeye idrar yapmak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına delalettir.

Rüyada ayakta idrar yapmak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalettir.

Rüyada yeşil idrar yapmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada banyoya idrar yapmak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments