Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin idrar yaptığını görmek

Rüyada bir kişinin idrar yaptığını görmek

Rüyada bir kişinin idrar yaptığını görmek talihinizin artacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kötü haberler alacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına işaret eder.

Rüyada bir kişinin idrar yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanız gerekiyor.

Rüyada bir kişinin idrar yaptığını görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, çalıştığına değeceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada idrarında kurt görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine işarettir.

Rüyada idrar temizlediğini görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına inanılır.

Rüyada idrardan kan gelmek daima ona hürmet göstereceğine, rakipsiz hale geleceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada idrar kaçırdığını görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, kapanan kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idrarından kan gelmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, mevkie edineceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada idrarını içmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine işarettir.

Rüyada bir kaba idrar yapmak onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, muradına eremeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments