Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük idrarını yapmak

Rüyada büyük idrarını yapmak

Rüyada büyük idrarını yapmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada büyük idrarını yapmak gördüyseniz:

  • Dikkat edin; çünkü onda nefrete dönüşebilecek duygusal reaksiyonlar ortaya çıkabilir.

Rüyada büyük idrarını yapmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, maddi anlamda zayıflayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük idrar görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir yere idrar yapmak yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivene idrar yapmak zararların üst üste geleceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına inanılır.

Rüyada ayakkabıya idrar yapmak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada duvara idrar yapmak evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine yorulmaktadır.

Rüyada idrarını üzerine yapmak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idrarı yapmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments