Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini idrar yaparken görmek

Rüyada birini idrar yaparken görmek

Rüyada birini idrar yaparken görmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, bir sıkıntıya girmeye, kısmet bolluğu yaşanacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, yanlış adımlar atacağına, işlerinin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini idrar yaparken gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız son derece olumlu olacak.

Rüyada idrarında kurt görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına delalettir.

Rüyada kovaya idrar yapmak daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine tabir olunur.

Rüyada yapılmış idrar görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada idrarını kaçırmak Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrar torbası görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine işarettir.

Rüyada idrarla oynamak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatağa idrar yapmak uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada idrarı kırmızı görmek gelirinin çoğalacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments