Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalıktan iyileşmek

Rüyada hastalıktan iyileşmek

Rüyada hastalıktan iyileşmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına delalettir.

Rüyada hastalıktan iyileşmek gördüyseniz:

  • Farklı fikirlerin çatışması, dar görüşlü düşünceler ya da akla düşebilecek kötü fikirler veya kötü düşünen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada hastalığı iyileştirmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastalığının iyileştiğini görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada hastalıktan iyileşmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada hastalığın iyileştiğini görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada hastalıklı kedi görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, her isteklerinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada diş hastalığı görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sedef hastalığı olduğunu görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine işarettir.

Rüyada çiçek hastalığı görmek rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments