Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalıklı birini görmek

Rüyada hastalıklı birini görmek

Rüyada hastalıklı birini görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, ev taşımaya, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada hastalıklı birini gördüyseniz:

  • Size yapılacak olan teklifleri iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada kadın hastalığı görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastalık mantar görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalettir.

Rüyada kadın hastalıkları doktoruna gitmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada yüzünde sedef hastalığı görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına tabir olunur.

Rüyada su çiçeği hastalığını görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada dermansız hastalığa yakalanmak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hastalık görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada hastalıklı insanlar görmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, iyi hissedileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments