Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalık olduğunu görmek

Rüyada hastalık olduğunu görmek

Rüyada hastalık olduğunu görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, çok kötü hissedileceğine, makam sahibi olacağına, daha iyi yerlere geleceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, işte de mutlu olunacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastalık olduğunu gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Rüyada çaresiz bir hastalığa yakalanmak aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kanser hastalığa yakalandığını görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastalık kapmak yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada hastalıklı hayvan görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada sedef hastalığı olmak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada hastalıklı göz görmek yaralarına da merhem olacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına inanılır.

Rüyada yüzünde hastalık görmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına yorulur.

Rüyada hastalığı iyileştirmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments