Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalık görmek

Rüyada hastalık görmek

Rüyada hastalık görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, yüksek mertebeye geleceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastalık gördüyseniz:

  • Bir yere gitmeniz ya da birisi ile buluşmanız mümkündür.

Rüyada birinin hastalığını görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hastalık duymak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına delalettir.

Rüyada hastalıktan kurtulmak başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, kurulu düzeninin olacağına işaret eder.

Rüyada böbrek hastalığı görmek tamamlanmadan kalacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca işaret eder.

Rüyada birinin hastalığa yakalandığını görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada deri hastalığı görmek destek göreceğine, kazancının artacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastalığın iyileştiğini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastalıklı hayvan görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments