Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın hastalıkları doktoru görmek

Rüyada kadın hastalıkları doktoru görmek

Rüyada kadın hastalıkları doktoru görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, gururlu bir hayat süreceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına tabir olunur.

Rüyada kadın hastalıkları doktoru gördüyseniz:

  • Çok önemli istek veya amaçlarınız var.

Rüyada kadın hastalıkları doktoruna gitmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, ekonomik olarak kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada kadın hastalıkları doktoru görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastalıklı kadın görmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın hastalığı görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına delalet eder.

Rüyada kadın doktoruna gitmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın doğum doktorunu görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına delalettir.

Rüyada kadın doğum doktoru görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın doğum doktor görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, yetki ve imza sahibi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments