Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalığın iyileştiğini görmek

Rüyada hastalığın iyileştiğini görmek

Rüyada hastalığın iyileştiğini görmek onlara değer vereceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, sorunların gittikçe artacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına alamet eder.

Rüyada hastalığın iyileştiğini gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok dinlemenizde fayda var.

Rüyada hastalığı iyileştirmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, çevre değiştireceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada hastalığın iyileştiğini görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, çok zor duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada hastalıktan iyileşmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hastalığının iyileştiğini görmek mal ve para biriktireceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada bulaşıcı hastalık olduğunu görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına alamet eder.

Rüyada diş eti hastalığı görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın hastalıkları doktoruna gitmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bulaşıcı hastalığa yakalanmak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments