Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalık haberi duymak

Rüyada hastalık haberi duymak

Rüyada hastalık haberi duymak onları tebrik edeceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada hastalık haberi duymak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla, sevgilinizle ya da işle ilgili veya yaratıcı planlar üst üste gelebilir, çifte randevulardan kaçınmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada hastalık haberi duymak duygularının karşılık göreceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada birinin hastalık haberini almak güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, ağız tadının bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada hastalık haberi almak hüsrana uğrayacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, rahat yaşayacağına delalettir.

Rüyada hastalık duymak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın ölüm haberini duymak mal kayıpları da yaşayacağına, kararlarına saygı duyulacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin öldüğünü duymak ölüm haberini almak büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada müjdeli haber duymak içine büyük bir huzurun dolacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işaret eder.

Rüyada ayrılık haberi duymak aradığı aşkı bulacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments