Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gözünün şiştiğini görmek

Rüyada birinin gözünün şiştiğini görmek

Rüyada birinin gözünün şiştiğini görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine rivayet eder.

Rüyada birinin gözünün şiştiğini gördüyseniz:

  • Ateşli hastalıklara yakalanabilirsiniz.

Rüyada sol gözünün şiştiğini görmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ gözünün şiştiğini görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlerini şiş görmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi gözünü şiş görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Rüyada gözü şiş görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, zenginlik içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada gözleri şiş görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine yorulur.

Rüyada şişmiş göz görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments