Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi gözünü şiş görmek

Rüyada kendi gözünü şiş görmek

Rüyada kendi gözünü şiş görmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kendi gözünü şiş gördüyseniz:

  • Bir konuda katılımcı olmaya ya da olmamaya karar verirken sizin için iyi bir şey olup olmadığına bakmalısınız.

Rüyada gözlerin şiştiğini görmek işlerinde kara geçeceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına inanılır.

Rüyada şiş göz görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi gözünü şiş görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada gözlerini şiş görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine inanılır.

Rüyada birinin gözünün şiştiğini görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada şişmiş göz görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine delalettir.

Rüyada gözlerinin şiştiğini görmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments