Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ gözünün şiştiğini görmek

Rüyada sağ gözünün şiştiğini görmek

Rüyada sağ gözünün şiştiğini görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, iyi zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına inanılır.

Rüyada sağ gözünün şiştiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bilinçli tercihler yapabilir, ideallerinizi geleceğe dönük şekilde biçimlendirebilirsiniz.

Rüyada sağ gözünün şiştiğini görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ göz görmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada sağ gözünün çıktığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada sağ gözünü görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala delalet etmektedir.

Rüyada sağ gözünü açamamak iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol gözünün şiştiğini görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada gözün şiştiğini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments